STRIDE FREE SADLER

Stride Free Sadler fra Australske Peter Horobin sælges nu gennem Sadelmageriet. Sadlerne er unikke fordi de i modsætning til tradtionelle sadler tillader fuld skulderfrihed. Af samme årsag er sadlerne meget populære i det internationale galopmiljø. 

Sadelmageriet har eneforhandling af Stride Free Sadler i Skandinavien. Sadlen kan erhveres for 4.800 dkr.

Stride Free fåes desuden i løbsmodel også:

350-400 gr. 2200 kr.

600-700 gr. 2800 kr.

1000-1200 gr. 3300 kr.

1900-2000 gr. 3900 kr.

Samt Stride Free læder gjord til træningssadlen:

125 cm og 130 cm: 700 kr.

Fåes i mørkebrun og sort.

StrideFreeSaddle

Den nye Stride Free lædersadel er ekstra blød i sædet, har brede paneler som giver rygradsfrihed, og er udstyret med den revoulutionerede Stride Free bom, som giver optimal skulderfrihed, og den har skindovertrukkede sadelklapper for øget holdbarhed.

Funktionerne i Stride Free sadlen omfatter:

  • Øget frihed for skulderbevægelsen
  • Tillader øget skridtlængde
  • Fleksibel og bøjer med hestene ryg 
  • Forhindrer Speed Cutting af skuldre
  • Stor bæreflade mod hestens ryg
  • Polstreret sæde af skind
  • Rustfrit sikkerheds-stigbøjleophæng
  • Fås i sort og mørkebrun

Se med fordel videopræsentationen fra Stripe Sadler der demonstere sadlens fantastiske egenskaber, samt interviewet med den succesfulde træner Michael Kent. 

Nyt håndsyet galopudstyr eller reparationer?

Med lang erfaring inderfor galopsporten tilbydes der nu håndlavet kvalitetsudstyr i alle former til brug ved træning og løb. Mit repetoire dækker  bandt andet over blyunderlag, sadler, stigremme, gjorde til både løb og træning, og meget mere. Skiftning af elastik i gjorde og reparation af sadler, hvad enten det er syntetiske løbssadler eller ældre slidte træningssadler, eller måske en pisk der trænger til ny flap.

Derudover tilbydes blandt andet træningssadler på hel bom, som klart kan anbefales af hensyn til hestens ryg. Men jeg laver også halvboms sadler og formidler brugte træningssadler til træningsryttere og jockeys.

Jeg tilbyder endvidere håndlavede trenser i klassiske engelske designs, lækre luxus grimer, martingals og træktøjler. Alt håndsyes i engelsk kvalitets læder i forskellige farver.

Har du et næsebånd der trænger til udsskiftning i samme design, en gjord der trænger til nyt liv eller et ønske om noget helt tredje, så klarer jeg det.

Læs mere under /skraddersyetudstyr