SADELMAGERIET ApS

Bag Sadelmageriet står den 31 årige Stine Julø. Stine Julø er uddannet i England under Society Of Master Saddlers, hvor uddannelsen tages via 4 årige mesterlære med løbende eksamer, og hun er således medlem af Society Of Master Saddlers som Qualified Saddler og Qualified Saddlefitter.

Stine Julø er i 2013 startet op på uddannelsen til dyrlæge, og håber fremover at kunne hjælpe endnu flere ryg-heste og ryttere.

Specialerne med galopudstyr og damesadler er opnået igennem skolen i England.

Læretiden er foregået ved Gardehusarregimentets Hesteskadron på Antvoskov Kaserne i Slagelse, hvor Stine Julø også selv har aftjent sin værneret under det kongelige bryllup i 2004.

Stine Julø har en baggrund som militaryrytter, og red på daværende tidspunkt på landsstævneniveau, og hun har haft træningsstald som galoptræner i flere sæsoner, efter flere års læretid ved blandt andet galoptræner Desmond Scarlett ved Klampenborg Galopbane. 

Desuden har Stine Julø i flere år arbejdet sammen med hestedyrlæger over hele Sjælland og hun har en bred vifte af kurser og efteruddannelse inden for hesteverden. Løbende efteruddannelse er vigtigt - især indenfor hestefaget hvor man heldigvis hele tiden bliver klogere. Stine vil derfor være at finde på en lang række kurser og foredrag i både indland og udland.

Sadelmageriet har indrettet værksted i Ishøj hvor der udover de fornødne maskiner, også altid forefindes et udvalg af skrædersyet produkter. Alle er naturligvis velkommen efter aftale, da jeg kan at være ude hos kunder eller på studiet. 

Master Saddler