Vidste du at:

Pressure Pad bliver blandt andet benyttet i serviceringen af de britiske OL-ryttere, både i Beijing 2008 og i London 2012, hvor de er et led i optimeringen af holdets forberedelser for de bedste placeringer.

 

Andreas Helgstrand i Ridehesten's maj nr (s.20) netop prøver sådan et system, dog på en sadelbuk for at få analyseret sin vægtfordeling af en fysioterapeut.

 

Pressure Pad bruges over hele verden af sadelmagerer, dyrlæger, fysioterapeuter, kiropraktorer, og rideinstruktører, og er i stigende grad med til at afhjælpe ømheder, før de for alvor bliver et problem. 

PRESSURE PAD

Pressure Pad er den eneste løsning hvis du ønsker fuld dokumentation for at din sadel ligger korrekt. 

Pressure Pad er et underlag der via 256 sensorer måler den præcise trykfordeling fra sadel og rytter. Utrolig effektivt til at påvise evt. trykninger, samt som kvalitetsstempling af sadlens tilpasning i forhold til hestens ryg.

Pressure Pad er et trådløst system, der ligger under hestens sadel under ridning som et underlag. Imens optages ridtet og Pressure Pad afslører den præcise trykfordeling under rytter og sadel, forskellen mellem gangarter og fra højre til venstre volte. Disse informationer indgår i en videre diagnose eller udredningen af rytteren eller sadlens påvirkning af hestens ryg.

Pressure Pad kan således afslører rytterens eventuelle skævheder, sadlens manglende tilpasning, og trykpunkter på hestens ryg, som kan give udslag i hestens helbred og præstationsevne.

Se den aktuelle pris her: /priser

PressurePad