REPARATIONER

Er en syning på yndlingstrensen sprunget op og gør den ubrugelig, eller er remmen på håndtasken gået løs?

Selvfølgelig kan en ny trense erhverves i de landsdækkende udstyrsbutikker. Men hvorfor smide en god brugbar kvalitets trense væk, når en enkel reparation kan redde trensen? De nye billige trenser er sikker både smartere i designet og som udgangspunkt billige i indkøb - men hvad nytter det, hvis kvaliteten er lav?

Sadelmageriet tilbyder ligeledes reparationer i alle andre læder og skind produkter. Det kunne være i reparation af håndtaget i yndlingshåndtasken eller reparation af skindbetrækket til lænestolen. 

Alle reparationer indleveres på værkstedet, hvor det også afhentes igen. Udstyr kan også fremsendes pr. post eller fragt efter aftale. (bemærk prisen så er plus forsendelse).

Fra medio april til ultimo oktober kan man, efter aftale, indlevere og afhente udstyr til reparation på løbsdage på Klampenborg Galopbane. 

Kan reparation betale sig?

 

Nedenstående er priseksempler. Kontakt altid Sadelmageriet for en uforpligtende pris på netop din ønskede reparation.

 

 

Priseksemepl 1:

Reparation af lædersæde til Wegner Lænestol. Pris 1200,-

 

 

 

 

 

 

Priseksempel 2:

Reparation af remme på håndtaske. Påsyning af nye hanke på indleveret Burberry taske. Pris 500,-

 

 

 

 

 

 

Priseksempel 3:

Reparation af skødeskind. Påsyning af læderstykker på slidområder af indleveret skødeskind, (skødeskind anvendes primært af beslagsmede for at skåne arbejdstøjet mod det hårdføre arbejde.) Pris 800,-

 

 

 

 

 

 

Priseksempel 4:

Reparation af springgjord. Udskiftning af defekt spænde samt reparation af syning. Pris 450,-